اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است مصرف شکر را به خاطر حفظ سلامتی خود کاهش دهید گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک: زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم تاخیر ۵ ساعته پرواز مشهد-تهران به علت نقص فنی هواپیما + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) تصادف ۲ دستگاه پراید در جاده کلات ۹ مصدوم بر جا گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی تاثیر کرونا بر روح و روان| ۳۰ درصد مبتلایان به کرونا درگیر مه مغزی هستند سرنوشت متفاوت برای ۵ قاتل پای چوبه دار جاده کندوان یکطرفه شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری نخستین سارقی که با پابندالکترونیکی قصد سرقت داشت ! خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (فردا شنبه ۸ اردیبهشت) کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۳ قاچاقچی در مرز‌های خراسان رضوی راهکار جدید وزارت راه و شهرسازی برای حاشیه‌نشینی| نوسازی بافت‌های فرسوده تسریع می‌شود فرونشست زمین در خیابان کلاهدوز مشهد + تصاویر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداری اسکیمری قرار نگیریم؟ شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روان‌شناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روان‌شناس‌نما‌ها می‌شود
سرخط خبرها

بررسی موارد مشکوک آبله میمونی در ۱۲ قطب دانشگاهی| بیماری هنوز به ایران نرسیده است

  • کد خبر: ۱۱۴۳۸۸
  • ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
بررسی موارد مشکوک آبله میمونی در ۱۲ قطب دانشگاهی| بیماری هنوز به ایران نرسیده است
رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ مورد مثبتی از ابتلا به آبله میمونی در کشور شناسایی نشده است، درباره روند بررسی موارد مشکوک بیماری توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر بهزاد امیری درباره رصد و پیگیری آبله میمونی در کشور، گفت: خوشبختانه تاکنون هیچ مورد مثبتی از ابتلا به این بیماری در کشور شناسایی نشده و تمام مواردی که برای تشدید بررسی‌ها مورد آزمایش قرار گرفتند، همه منفی بودند و تاکنون هیچ مشکل خاصی در زمینه این بیماری در کشور رخ نداده است.

وی با اشاره به ادامه پایش‌ها در مبادی مرزی کشور، تاکید کرد: مسافرین بویژه کسانی که از کشور‌های بومی این بیماری (کشور‌های آفریقایی) به ایران سفر می‌کنند به شکل ویژه‌تری بررسی می‌شوند. این بررسی از دو طریق خود اظهاری بیمار و معاینات و غربالگری همکاران ما انجام می‌شود.

وی درباره نحوه رصد موارد مشکوک بیماری در کشور، بیان کرد: علاوه بر انستیتو  پاستور، ۱۲ قطب دانشگاهی نیز برای بررسی موارد مشکوک بیماری معرفی شدند که در مراکز استان‌های بزرگ هستند. در صورت تایید آزمایشگاه‌های قطب، آزمایش مجددا به انستیتو پاستور ارسال می‌شود تا مورد بررسی مجدد قرار گیرد و در صورت تایید انستیتو پاستور آن وقت می‌توان گفت مورد قطعی از ابتلا به آبله میمونی رخ داده است.

امیری درباره نحوه انجام نمونه‌گیری از فرد مشکوک به بیماری، تصریح کرد: در صورتی که هنوز علائم پوستی بیماری آشکار نشده باشد، نمونه‌گیری حلقی از فرد مشکوک گرفته می‌شود، ولی درصورتی که بثورات جلدی آشکار شده باشد، از زخم هم نمونه‌گیری انجام می‌شود تا بتوان با تشخیص آزمایشگاهی بیماران را شناسایی کرد که خوشبختانه تاکنون هیچ مورد مثبتی از این بیماری در کشور شناسایی نشده است.

او ادامه داد: در بین افرادی که در کشور‌های غیربومی، به آبله میمونی مبتلا شدند، علائم با موارد بومی متفاوت بوده است و علائم کلاسیک بروز پیدا نکرده است. مثلا در موارد بومی تمام بدن بویژه صورت و دست و پا دچار بثورات پوستی می‌شد، اما اکنون در کشور‌های غیربومی اینچنین نبوده است. یا مثلا در موارد بومی معمولا فرد چند روز تب و علائم عمومی دارد و بعد دچار بثورات پوستی می‌شود، اما در موارد جدید در کشور‌های غیربومی حتی این موارد اولیه هم بروز پیدا نکرده است.

رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره روند ابتلا به آبله میمونی در کشورها، تصریح کرد: مواردی در کشور‌ها بروز پیدا خواهد کرد، اما قطعا همه‌گیری مشابه کووید۱۹ را در مورد آبله میمونی متصور نیستیم، زیرا این بیماری الگوی انتقال متفاوتی دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->